Saturday, 9 October 2010

Sudah Susah Sudah..


Sorry Kengkawan louie baru jerk balik dari Outstation selama seminggu...nampaknyer memang lamalah nak online balik..actually bab2 tuk update ni memang lemah skit..kesibukan kerja..kemalasan semua ada dalam kepala otak nie..

Tapi demi diri sendiri dan kengkawan gak..louie tetap teruskan walaupun rasa cam malas jerk hehehe..jangan marah yerk..

Pengalaman berada di tempat org memang best lelebih lagi makan minum semua bos yang bayar hahha bertambah la gemuk aku ini..

Kenangan kat Terengganu ni memang best sangat lelebih lagi dapat kengkawan yang baik dan baru..so tak der la rasa lonely sangat...

Kehidupan saya sekarang ni bertambah baik..kesihatan Alhamdulillah bertambah baik..yang sudah tu sudah lah..yang susah kita senang2kan..

Selebih masa louie lapangkan tuk melepak dan berjumpa kawan2 louie..sangat happy sebab..kini masaku sangat terisi..

Jumpa lagi di lain episod..see ya...

1 comment:

Nazrul Azat said...

ooo...pegi enjoy ye, hehee