Friday, 22 October 2010

It's Youeww..

Kat kemaman sekarang ni ..apa lagi dude kena kerjalah ..tau tau jerk dah kena pergi sini..terperanjat..terkejut ..semua ada..tapi atas dasar tugas nak wat cam ner..

Bukan louie tak pernah pergi sini..pernah ..rasanyer dah beberapa kali ke sini..kira oklah ..datang sini pun atas tugas dan nak siapkan kerja..so ok lah ..

Kat sinipun louie ada kenal beberapa kawan baru..selebihnya kawan-kawan office..yup kat sini ada branch..hmmm macam2 perangai..bila time brefing jerk ..terus blurrr..sebab louie tak faham langsung bahasa terengganu..

Sangat Happy..
Kat sini makanan sangat sedap2..sesedap mata mandang..hahaha..kebetulan Hotel louie dekat ngan Tempat Org memancing..tiap3 Habis kerja mandi..dan louie akan ke pantai tuk tengok org2 pancing..hehehe..ada gak lah louie tegur2 org kat sini..semua nyer ramah2 belaka..thanx God..takder yang sombong..rakyat malaysia memang Awwwsomee..


Nak Tau Citer Tak..
Sebelum louie cerita nie..jangan la gelakkan louie..yerlah kan..louie pernah ditegur oleh seorg kawan..bila type blog mesti ada type pasal cinta hahaha..saje meluahkan jerk ler..anyway thanx lah sebab sudi baca..tuk kali ini..memang louie ada date ngan seseorg..dia sangat baik..kitaorg pada mulanyer gi pasar malam..hahah dia sangat kelakar..baik ..bawak louie jalan2..rasa tak sunyi..tulah louie kali pertama keluar dengan org yang berasal dari tempat ini.hehehe..sangat seronok..last sekali kitaorg abiskan masa kat karaoke..dan gi minum2..hehhee sangat happy malam tu...selebihnya korang paham2 sendiri..malam yang cukup bermakna bagi louie.


1 Minggu..
Sedar tak sedar dah satu minggu louie kat sini..kawan2 semua dah bising..bila louie nak balik kl nie..hahhaha..louie balik kg pun tak sampai begini lamanyer..heheh tapi takperlah kan ..namapun tugaskan..hehehe aperaper pun ..louie happy dengan keadaan ini..


Tunggu..
Tunggu louie tuk cerita berikutnyer dan juga louie akan update gambar2 terbaru louie tuk tetapan kengkawan louie yang louie sayang...

Tak sabar nak balik KL youwww...

No comments: