Saturday, 7 August 2010

Away Day

Louie tak jadi g Mtv ari tu..then wat keputusan tuk ke Kemaman bersama-sama dengan bebudak office..nama dah pun tercatit tuk jadi komitte..jadi relakan jerk la hati ini tuk pergi ke sana..

Ini pertama kali louie jumpa bebudak kemaman keseluruhannyer..rasa happy sangat2 sebab yerlah pertama kali bersama dengan mereka...

Acara pertama yang memang best ialah game show..memang sangat seronok..yerlah jumpa semua org..termasuk Ceo pun join game kitaorg..hahhaha memang kelakar gile..sayangnyer tak dapat nak sertakan gambar kat sini..

Kemudian louie masuk Nyanyian tuk Company Idol..ahhaha tak pernah2 nyanyi2 depan org ramai ..first time ..menang plak tu..Rezeki kan..

Ini kali ke2 louie naik Kapal..pengalaman pertama dulu memang

No comments: