Friday, 21 May 2010

Datang Lagi..


Hai semua sorry ler..Cian blog kesayangan aku nie..sunyi sepi..dulu selalu dimanja2kan now terbiar begitu sahaja..hahha cian dia..cium sikit muah..hahhaa..harap semua sihat dan rerajin ler lawat blog louie yang tak seberapa ini yerk..gagagaga..yang tak berkenaan yang nak tau pasal louie pun bley bukak memang ini tuk life louie pun...memang nak sedekah story kat org pun..so kepada sesiapa yang rajin tuk mengambil pengajaran dari kehidupan louie sila2..tapi yang baik ajer yerk..coz louie memang ler seorg yang nakal hahahha..

Today Louie nak panjatkan syukur kepada Allah S.W.T..kerana memberi rezeki yang bergitu banyak pada louie..syukur sangat2, louie masih boleh bergerak,bernafas dan menikmati kesenangan di dunia yang sementara ini..syukur syukur dan syukur..amin...

Sekarang ni louie Buzykan diri ngan kerja jerk..tau tau ler kerja yang sangat berlambak tu tak cukup tangan nak buat..memang banyak gile...baru tadi selesai dah sambung lepak ngan kengkawan...

Kalau nak tau kegiatan louie pada hari Rabu louie akan berada di gelangang Tennis bersama rakan2..hari jumaat macam biasalah kat Futsal ler aper lagi..memang meriah sangat main ngan bebudak tu..sambil2 tu cuci2 tengok aper yang menarik kat sana gagagaga...

Loiue pun sekarang tersangat la banyak makan..nasib baik excersize kalau tak ..habislah badan pun dah tak lawa nanti hahaha..takat ni masih maintain lagi ok..hahah nak ditambah ngan activiti lain plak..louie selalu gi swimminng kat pool rumah nie..hah sapa2 nak join bley lah join..hahha

Sabtu ahad biasanyer kalau tak lepak kat luar ..louie lebih rela..tido,makan,buat aper aper yang patut kat rumah nie..kekadang ada gak housemate ajak keluar ..arghh sgt2 tak der masa nak melepak..ari tu jerk dah kena jaga office..yerlah office baru lah katakan best2 ada tempat sendiri..hehehhe

Oh baru semalam louie start pakai spec baru..lega..semua kerja dapat disiapkan dengan cepat sekali ..bersemangat nie..

yang Paling menarik pada hari ini..louie gi Pavillion ngan kawan louie ..then jumpa la sorang nie..ummm sangat menarik..rupa2 nyer dia adalah kawan kepada kawan2 louie..mmm memang rezeki ler berkenalan ngan dia..siap dia ambik no phone saya lagi..heheh ..masanyer tuk mengorat bakal tiba yerk..hehehe mulakan langkah..

Oklah kawan2 ..nanti kalau ada cerita menarik louie update yerk..mata dah ngantuk ..kang main tenet nie kang tak tido plak..almaklumlah..dah ada tenet kat rumah ..main sampai lebam ler jawapnyer..heheh best2..

oklah jumpa korang lagi..kalau jumpa kat luar tegur2 dan senyum2lah yerk..bukan kena bayar pun kan..ok take care.

No comments: