Saturday, 14 November 2009

Majuk+Majuk+Majuk = Bye

Yes ..Louie memang kuat majuk lelebih lagi bila org yg kita Suka+Syg buat bodoh jerk ngan kita..tapi sejak kebelakang ini agk cool sikit ..perasaan majuk tu dah kurang sikit kot..lepas jerk Notty menghilangkan diri louie sendiri cuba cari jln lupakan dia..memang ler adakalanyer louie tetap gak ingat kat dia..tapi perasaan geram+menyampah tetap ada ..nak tengok gambar dia pun louie rasa geram..

Ada beberapa hari yg lepas louie memang ingat dan nampak muka dia tetepat depan muka louie..dia tengah tengok MU(Sebab Dia kot aku benci MU)..dia nampak ke tak nampak ke ..apalah aku peduli dah..segalanya dah berakhirkan..mungkin sekarang ni pun dia dah mengatal ngan org lain..hmmm biarlah..makin ingat makin sakit ati..

Louie nak bagitau kat sini..memang louie ada jumpa seseorg..seseorg yang bole dikatakan penganti notty..ciri2 dia memang louie suka..dia so Sweet+Baik+Pendiam memang sesuai dengan ciri2 yang louie cari..

Tapi lately kita sering bertengkar dan juga sering gaduh2 tentang benda2 remeh temeh..mmm malas rasanyer nak layan org yang kuat majuk nie..memula louie ingin katakan kat dia yg louie senang dengan dia..dan juga bersedia kalau dialah orgnyer yang boleh dan dapat menghiburkan hati dan juga bisa jadi penganti Notty ..tapi malangnyer dengan perangai dia tu..alamatnyer terpaksalah louie tangguh keinginan louie ini..

Louie dah banyak bersabar ngan sikap dia..louie cuba ikhtiar tuk bina tapi dah dia buat perangai cam tu..nak buat camner kan..alamatnyer louie kena cari lain...lepas louie balik outstation louie cakap bye kat dia..louie dah tak Hantar+Call dia..louie rasa dia faham kot..

La ni louie banyak habiskan masa ngan kengkwn..mungkin bukan masanyer nak fikir pasal cinta..banyak lagi louie nak fikir..Tahun depan nak tak nak dah kena ambik lesen dan keter..ni semua berkaitan ngan kerja..kalau tak der jugak ..habislah ...hmmm tapi louie kena ambik gak..teringin gak miliki semua tu..

oklah kepada Dia..thanx louie happy kenal kamu aper per pun..mungkin kita tak der jodoh..tapi louie happy sgt kenal kamu..thanx ya...walaupun kita tak der per per ..kita tetap jadi kawan cam biasa..ok..anyway Take Care ya.. :)

No comments: