Sunday, 15 November 2009

Plan Tuk Bulan INI


Sekarang dah nak dekat Pertengahan Nov..fuh..siksa gak nak tunggu akhir bulan nie..bila dah akhir bulan plak mcm2 nak kena satle+bayar+belanja..semua tu dah dirancang dari awal..Hari ini louie cuti ..tak banyak kerja yang dilakukan kat rumah..tersangat malas..lelebih lagi hari Hujan ..memang habiskan masa kat rumah ajerk..tadi ada jugak kawan ajak mandi swimming Pool kat rumah dia..(Gile ke aper ) Lepas ujan mandi ..sejuk gile ok..macam mandi kat air terjun..so Cancel.

Sedar tak sedar dah 5 jam tido ..lama gile tido ari nie..memang cuti2 cam nie mood nak keluar tersangat malas..tadi pagi pun dah bangun ..masak maggie ..malas nak turun bawah ..lagipun kedai makan dekat2 ngan rumah ada satu tupun bukak kul 2pm ..so habiskan masa kat rumah aje..dapur tu memang jarang berasap lately nie..kena tunggu sinki dapur siap dibaiki ..kata tuan rumah pada bulan 12 ni akan start baiki..baguslah kalau dah ada perancangan mcam tue..

Lepas turun jerk kedai makan..berkumpul ngan kawan2 makan ngan diaorg..kebetulan semua ada so senang ler ajak makan sekali..lama giler sejak kerja tempat baru memang susah gile nak lepak makan ngan diaorg..almaklumlah banyak benda nak kena satle..pas pada tu..teman kawan main game..so dapatlah online..

Esok kerja..banyak benda nak kena belajar lagi nie..tak sabar nak duduk tempat sendiri..entah bila aku dapat meja sendiri tak tau..tapi sabar itu penting..*tak sabar tunggu gaji ..nak shopping2..yeee haaa..

No comments: