Sunday, 18 October 2009

Wayang Time..

Dalam Bulan Nie sahaja louie dapat tengok banyak movie..best nyer dapat bahagikan masa dengan kengkawan ..kitaorg lepak starbuck..lepak mamak dan gi tempat2 melepak yang best2 ..tak ketinggalan juga louie dapat tengok movie..rasanyer dah lama tak gi tengok movie ..la ni..dalam bulan ni dapat habiskan beberapa cerita..bila kengkawan lain ajak..sorry guys "Dah Tengok"




Ini cerita pertama yang louie ngan kengkawan tengok..memang menyesal sangat2 cerita ini..bukan nak kondem citer ini..tapi louie tertanya2 kenapa cerita ini lepas di pawagam..cerita ini sangat lemah dan ..rasa cam 5 minit waktu start louie rasa nak keluar dah dari wayang..aduh..mengeluh panjang..tapi ada gak la bab2 kelakar dalam citer nie..Usaha lagi ok...



Cerita ini louie sangat berpuas hati..mat salleh buat filem memang melert..bilalah filem kita nak jadi macam nie..cerita ini berkisahkan zaman kolej yang penuh ngan org2 yang melert dan juga geng2..dulu pun louie ada geng gak kat kolej..best woo..tapi tu la kan..apa yang berlaku sememangnya rahsia dalam kumpulan..bila ada pengkhianat..cam ni la jadinyer..so kengkawan ..keep all thing as a secret okey..kalau tak nanti kena bunuh ..huhuuu gempak abis citer nie..best2.



Cerita ini juga sangat2 menarik..bayangkan korang bekerja tapi tak keluar rumah ..robot yang bekerja amacam..mana tau satu hari nanti segalanya akan jadi kenyataan ..sapa la yang tau kan..aper per pun cerita ini sangat2 menarik..louie suka cerita dia..penuh aksi dan teruja tengok kemodenan yang dipamerkan..dunia kita ni makin lama makin tak selamat..robot juga dicipta..kena pisau pun kita tak mati..huhuu



Cerita pasal Ayah..walaupun kita tak hidup dengan Ayah..tapi pengorbanan seorg bapa dapat dipamerkan dalam cerita ini..huhuu bekerja keras Aflin yerk..baguslah ..cerita ini sangat menarik dan juga tak kaku sangat..kelakar pun ada..puas hati dan tak rugi tengok cerita ini..rasanyer masih ingat lagi rangkap perkataan perempuan cina dalam cerita ini.." muka cantik tapi mulut macam longkang " hah ramai ke cam nie..memang ada yerk..Tahniah kepada penerbit.



Cerita ini sangat2 best ..kelakar pun ada..tak sia2 tengok cerita karton cam nie..banyak aksi kelakar yang ditonjolkan dan juga terhibur rasanyer ..walaupun aku tak dapat tengok ngan jelas sebab tak bawak cermin mata..tapi aku suka sangat tengok citer nie..sebab nyer..aku tengok reramai ngan kengkawan aku..hahaha..terasa lapar nak makan tengok citer ni..hahhaha jom lepak makan bebanyak..terbayang daging jatuh dari langit..hehehe


Lepas nie nak tengok lagi wayang..citer aper tak tau..tapi aku akan kembali..

No comments: