Saturday, 17 October 2009

Open House Kiey


Tahun lepas louie memang tidak sempat nak gi rumah kiey ..almaklumlah waktu tu kerja..jadi Tahun nie sekali lagi Kiey jemput louie and the geng tuk memeriahkan open house rumah dia..Kitaorg jadi jugak gi dengan tema baju raya..ada gak ler tak ikut tema baju raya..aper lagi biasalah kiey kan..tersengeh2 tengok diaorg nie..

Kiey memang seorg yg pandai layan tetamu ( tidak dinafikan ) bayangkanlah tiap kali tetamu yang datang dia jeritkan..memang excited sangat tengok kiey layan tetamu..dengan memakai baju melayu serba oren..tercampak semua org..yerlah kan tuan rumah kenalah nampak lebih menarik dari yang lain tul tak..

Time makan memang fun..makanan dia memang sedap ..siap tambah lagi louie..yang bestnyer dok satu meja ngan bebudak lama..dah lama rasa tak lepak sama ngan Ayie,Aman,isis,neo, other yg tak kenal..tapi tetap jugak memeriahkan majlis..tak lupa juga kedatangan Wartawan sensasi ..sapa lagi si Cacat cinta..amboii bwak sapa la tue kan..aper per pun happy dapat jumpa hafiz sebab kalau tak der dia tak der la gossip sensasi..lelebih lagi dia drive dari ipoh terus ke sini..gigih dia kan.hahhaa..( jangan carut kita lelebih ok).

Kat meja lain ada gak nizam,jerry,faizal,ted,affa and other yang tak dapat nak borak2 ..tapi tetap senyum dari jauh..

Akhirkan majlis salam semua org sebab lepas pada itu louie ngan kengkwan ada plan lain nak buat ..open house umah org lain plak la kan..per per pun..Thanks kiey coz sudi jemput louie ok..happy..

1 comment:

[Y]..Just [Y] said...

sedihnya tk dapat join.. :-) am i the loneliest person or what..