Friday, 16 October 2009

Open House


Sorry guys dah lama tak update blog..almaklumlah lepas jerk balik raya memang lemah sangat nak gi cc tuk update blog..lelebih lagi kat office louie sekarang internet kena block..boleh baca tapi tak boleh ler nak type2..rasa cam boring giler..rasa cam nak cepat sangat balik and habis kerja..tu yang Mc dua tiga kali tu...

Tapi tak per..sekarang ni kita tak mau la citer pasal tu..yang nak louie citer kat sini adalah tentang Open house yg memang best louie gi..iaitu rumah kawan louie Wan...kalau ikutkan memang louie jarang sangat pergi2 umah org..tapi Azam tahun ini ..mana rumah yg sempat louie pergi ..louie akan pergi..demi janji louie ni ..umah Wan la louie pergi..

Dipendekkan cerita..louie sampai rumah wan tepat pada masanyer..maksudnyer time2 org semua da kat rumah tu..tema dia bagi pun meriah ..tak pernah2 pakai baju pink ni..kira kebetulan ada warna yang sesuai so louie pakai jerk apa yang ada..sangat seronok bilamana semua kengkawan yang ada kebanyakannyer louie kenal..so tak boring la kalau nak borak2 tu..

Disamping bergambar ngan Camera mahal2 ..Dapat gak lah louie kenal kengkawan baru ..yang sememangnya peramah dan boleh dibuat kawan..( patutlah Wan ramai kawan..rupanyer kawan2 yang ada pun macam dia gak...) Peramah dan tak sombong..itu yang kita mau sebenarnya..

Motif gi rumah wan sangat tercapai kerana louie suka sangat suasana rumah,makanan,kengkawan dan louie sgt happy diatas jemputan itue..ini bukan nak puji lambung2 yerk..tapi itu adalah kenyataan..dah lama tak rasa cam nie kumpul reramai..nanti tahun depan kalau wat lagi jangan lupa jemput louie ok..

Kat sini satu jerk gambo leh louie bagi ..the Rest semua dah diserbu dan dikomen dalam Fb..huhuu rerajin la lawat yerk fb louie huhuu ..citer rumah wan takat ni dulu ..per per pun nak ucap Thanks coz sudi jemput yerk...InsyaAllah louie sedia datang tuk memeriahkannyer hehehe..

1 comment:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

fird serius tak cam louie kat umah wan....sorila fird nie blur sikit...fird diam je kan...bila jack cakap louie terbang tinggi2...baru fird mcm dapat teka ni louie...kecik je orgnya ye..kita kenal pun melalui FB je kan...then nak tanya segan...heheh...next time kita jumpa, kita talk2 lagi la k...