Thursday, 29 October 2009

Kenapa aku Kurus


SORRY kengkwn coz terlewat lagi update blog ini..louie rindu korang semua..aper citer ? kowang sihat tak..harap sihat2 belaka yerk..

Ok sebenarnya ada byk benda louie nak citer..tapi tak ter ter citer ..gambar byk ni nak masukkan ..tapi sesungguhnya masa memang sgt2 tidak mengizinkan..harap2 semua dan segala akan diupdate dari masa kesemasa...

ok..bercerita tentang kurus..yer Louie memang kurus..terima kasih kepada Guest kerana sudi mengutarakan soalan itu..sapakah dia..? tidak bernamakah..it ok..at least ada gak org ambik berat pasal louie kan..hehehe terima kasih kerana prihatin..

Actually louie rasa memang berat badan ada sedikit Turun.. ..Bulan pose louie memang cukupkan sebulan..bila time berbuka louie makan sikit jerk..louie lebih banyakkan air dari makanan..bila dah minum air tu ..maka kenyanglah segalanyer..

Tu lah bila tengok cermin balik ..kurusnyer aku ini..Takat nie..Alhamdulillah louie tak der la sakit sangat ..selsema pun jarang2..cuma louie kurang active kot..mungkin lepas ni louie kena tambah berat lagi..

kata org kalau hati senang bole la..kekadang louie banyak sangat fikir kot tu yang kurus tu..tapi tak per..demi korang yg menyayangi diri ..nanti louie makan tuk korang eak..

Aper2 pun dan siapapun kau kawan ku..Terima kasih sekali lagi..

P/S : rasanyer kalau nak jadi Skinny model lepas tak..heheh just kidding..:P

4 comments:

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

fird rasa tubuh badan louie sekarang sesuwai kot dengan ketinggian yang ada....tapi kalo nak naikkan pon tang pipi kot....heheh

Louie Terbang Tinggi-Tinggi said...

heheh yerker ok nanti louie naik kan..hahhaa

Anonymous said...

lebih baik kurus dari gemuk....
tul tak?

Louie Terbang Tinggi-Tinggi said...

tul tul..syukur hehehe