Friday, 30 October 2009

Birthday Aj..Wish you all the Best..


Happy Birthday Aj..

Ni la dia kan..
Hari ni Birthday Aj..lepas jerk lepak makan ngan Jerry and faisal kat Qbistro terus bergegas mengejar Party seterusnyer..Al-maklumlah kan ..louie kalau boleh nak jaga hati semua kengkwan Louie..mana sempat louie pergi.louie akan pergi..mana tak sempat tu kim salam jerk la yerk..

Birthday Boy..
So party kali ni ada Aj,Rino,huzairi,nizam,mir and kawan sorang tu lupa la nama dia..heheh yang best tu kitaorg makan dan nyanyi 3 jam tu..puas rasanyer dapat nyanyi..

Melontarkan Vocal
Majlis berjalan dengan lancar sekali diselitkan juga ngan diaorg yang ting tong nie..maka ting tong la segalanya..kita tak nyanyi banyak lagi..coz kita penat sangat..almaklumlah tak cukup tido..pastu report kat office kena siapkan lagi.tak tercapai akal kita berfikir..

cian dia asyik kena usik jerk..
Kita rasa penat sampai tak terlarat nak melayan diaorg nie..so Louie cam tu cam tu la kan kalau dah penat ..aper lagi aku tido lah..tapi puas makan semua..

Huhuu gambo kenangan ..yang tidak akan dilupakan..
per per pun thanks korang coz sudi jemput louie join korang hehehe ..ni gambo sebagai kenangan
nanti kita karaoke lagi yerk ..hehehe

No comments: