Monday, 26 October 2009

Karaoke..Lepak..kengkwn U make my Day

Hari ini bahagikan masa kepada 2 geng sekali gus memula louie gi karaoke..tergesa2 gi sana..sebab mim dah beria2 tuk belanja louie jadi louie join the geng..louie tengok kat karaoke ramai sgt org sesaknyer hari nie ..almaklumlah malam sabtu memang ampang park ni akan penuh dengan org ramai..so list number lima ..dapat jugak pastu masuk nyanyi satu lagu..sebab tunggu lama punye pasal tak dapat la louie nak nyanyi lama2..coz louie kena jumpa geng yang lain plak..sorry to mim coz tak dapat join lelama lepak kat karaoke..aper per pun louie happy dpt jumpa semuanyer..



Kemudian tunggu diaorg kat depan club..diaorg dah ready dah ..kat club tak ramai org sangat tak macam selalu ..almaklumlah diaorg kata ada rate la aper la..lantak ler ..aku bukan ambik benda2 tu pun..so nari lite2 jerk coz lagi dia macam aper ntah..ada gak jumpa the rest sempat nari dan juga bergambo ngan diaorg..urmm..rasanyer no mood sangat nak nari..lebih kan masa jumpa kengkawan yang ada jerk..rasanyer tu lagi baik ..dah lama tak lepak2 borak2 ..ada jugak kawan yang tak datang..tak bley jadi nie minggu depan kalau jadi nak turun lagi..huhuu


Lepas pada tu jumpa adi and daus kat pelita..kitaorg dok sana makan la aper lagi..memang lapar giler yerlah mana taknyer tadi kawan2 yang kat karaoke ajak makan tak mau makan la nie dah lapar..huhuu kan dah lapar..nasib baik makanan dia sedap..kalau tak memang akan lapar balik ler..


Aper2 pun kengkawan hari ni agak happy sebab dapat bahagikan masa ngan korang..next time kita lepak tempat lain lagi..tak sabar nak gi ikea..nak lepak sana plak boley ajak tak..ok

No comments: