Thursday, 1 October 2009

Bercuti D spore..

Rasanyer last day lepak kat spore tahun 2008 ..so kali ini louie jejakkan kaki sowang2 ke spore..plannyer nak gi jumpa kawan kat sana..oleh kerana semuanyer sibuk2 belaka..jadi louie habiskan masa sowang diri jenjalan kat orchard and bugis..actually tak banyak barang yang louie beli..lagipun kat sana segalanyer mahal2 belaka..nasib baik louie ada pass masuk yang mula2 louie beli dulu buat tambang..ada 20 dollar semuanyer..selamat pergi dan selamat la pulang..tak yah bayar aper2 ..cuma louie bernasib baik ..kerana kad tersebut hampir habis tempoh..selamat lah tahun ini louie sempat tukar..kalau tak ..habislah nak cari duit kat mana kan..


Apa yang menarik kat spore ialah tentang shopping mall dia yang besar2..org2 dia yang very the fashionable and louie suka tengok pemandangan kat sana..memang best..bila kat negara org ni..kita kena jaga diri dan juga tengok budaya mereka..



Sepanjang perjalanan melepak banyak sangat mat salleh kat sini..sebab kat sini akan berlangsungnyer F1..waaa sangat2 teruja..beyonce,lindsy,no doubt,black eye peas datang..tapi tak dapat la nak tengok sebab nak kena balik kl.

Yang menariknyer ada gak ler org ngurat louie..siap belanja makan lagi..haiyaaa..( tak rugi jadi org cute nie ) hahaha perasan la plak..tapi nak wish terima kasih kat dia..coz tunjuk2kan jalan kat louie..almaklumlah dah lama tak gi spore..

(New Mall )

Yang penting sekali ..louie sempat collect poskad kegemaran louie..yeahhh banyak dapat ..kaut semua bawak balik msia..yeayyyy

(Suasana Malam )

1 comment:

shamimi said...

Bestnya...
Bila ar nk sampai singapore...
Pergi tgk F1 kew?
Mesti best giler kn...