Saturday, 19 September 2009

Buka Pose : Hotel Season KL


Kali ini dapat jemputan dari En.Wan tuk belanja louie and Mir makan..memang best cuma pihak management dia jerk tak best..tapi makanan nyer sangat2 lah meriah sampai tak cukup tangan penuhkan meja ambik makanan..
Secara keseluruhan kita tiga org memang buat hal sendiri..nak cerita panjang pun tak boleh perut memang lapar..bila louie dah jumpa oyster alamatnyer binatang tu jerk la yang louie bedal..suka sangat oyster tak tau ler kenapa..hahaha..macam dirasuk2 plak..hahaha

Majlis hari ini sangat best selepas makan louie and wan sempat hantar mir kat klcentral sebab dia nak balik kg dia..bestnyer anto2 owang balik nie terasa cam nak balik kg ada org antar..tapi tak der pun sapa nak antar hehehe..aper per pun..sayang korang..jumpa lepas raya yerk.

No comments: