Saturday, 19 September 2009

Pre RayE+ SaNGAT sYOK..



Selamat Hari Raya kepada semua kengkawan louie tak kira d mana anda berada saya sangat teruja tuk menyambut raya Tahun ini..kerana dapat pulang beraya ke kampung selama 10Hari gituew bestnyer..dah lama tak balik jb tercinta..rasanyer mesti best sebab dah buat banyak plan tuk pulang ke jb..

Kali ini louie memang nak habiskan banyak masa kat jb..almaklumlah kat kl nie..dah rasa macam2 ..selain melawat jiran tetangga,kengkawan sekolah ..louie juga nak gi spore..nak kutip segala poskad2 yang ada..eee bestnyer dapat gi spore..heheh coz kita nyer link card ada 20 dollar lagi..so tak yah ler susah2 fikir pasal tambang..hehehe

Aper per pun u olls kat sini..ada satu gambar sebelum raya..pre raya..sebelum bercuti louie dan kengkawan sempat bergambar mesra sempena hari bahgia ..tengok tue semua ada ..pakai baju raya..nie belum raya lagi tau..nanti dah raya lagi lah meriah..yeahh tak sabar jumpa korang balik ..nanti kita ambik gambo reramai ok..

3 comments: