Saturday, 19 September 2009

My Dept :Makan2..


Hujan Rahmat turun ari nie..sangat sejuk sekali..kebetulan kena jadi MC..so kena la tolong sikit apa2 yang ada..bersiap baju melayu bagai..ini semua gara2 nak memeriahkan lagi suasana..kalau dulu kalau mel ada sure best sebb dialah org yang paling bersemangat kalau bab2 majlis2 nie..bergambo sakan kitaorg..

La nie hanya beberapa org jerk yang rajin tuk menyambut program ini..tapi yang paling bersemangat kali ini carl lah dia yg sibuk2 susun atur bagai..cian dia..yang lain ada gak tolong2 ..thanx tu nadiah,abzaul,hemma,kala,mijie,fara dan lain2 yang sempat tolong tu..

Sempat kumpulkan diaorg nie..kitaorg makan nasi bungkus aje ..yang bestnyer dok bawah ramai2 heheh best sangat2 hehhe...bila dah tak dak org ..aku plak yang kena baca doa..hehehe..Amin nasib baik tak gagap..huhuu

Akhirnya kita mula kan majlis dapatla makan2 skit2 lauk pauk yang ada sama2..buka pose sama2 yang bestnyer yang basuh pinggan mangkuk bos ngan lin..baiknyer bos..tak sangka bos sangat baik sanggup cuci pinggan mangkuk..tq bos..next time kita wat lagi gempaq ok..

No comments: