Saturday, 12 September 2009

Buka Pose Bersama Media Hiburan + Radio Era..

Hari ini plan nak balik makan kat rumah aje tup2 kawan ajak gi buka kat luar, Dia dah bagi tau nak makan ngan Media Hiburan..gulb..memang tak ready langsung ..pakai baju pun ala2 jerk ari nie..(Habis kerja terus gi ) rasa cam nak gi jerk makan ngan diaorg..ahh gamble jerk la pergi..ambik gambo ke tak ambik gambo ke tetap mau pergi jugak..bukan aper nak gak join tengok apa ada kat sana..

Terlambat buka pose : Sebab kitaorg cari2 tempatnye kat mana rupanyer tempat tu kat luar la hai..dekat jerk ngan sungai wang..masuk kat dalam semua dah tengok2 sebab kitaorg masuk lambat semua dah masuk makan..nasib baik ada reza hehehe..ada geng sikit..bila start game tu yang best tu semua sporting gile..best hahaha

kali ini memang best..buka pose pun best..memang best giler la dapat join diaorg ni..becham pun ada ,reza pun ada kira tak der la rasa segan2 sangat nak masuk dalam tue..huhuu..

OKlah kalau nak tengok pic2 yang bebanyak tu ada kat dalam FB kat sini cikit jerk hahah.

No comments: