Saturday, 12 September 2009

Birthday Boy : Fun sangat..

Happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday to you Ameer Zachery....happy birthday to you..yeahhhh it your birthday..enjoyy....

Kek Birthday Boy


Happynyer dapat Kek


Pose jap..

Sebelum mamam ambik gambo..


Makanan Sangat Sedap..

Lepas jerk habis majlis yang begitu meriah kat media hiburan tu ..Louie terus bawak kawan louie tuk gi karaoke,karaoke tue bukan sahaja menyanyi tapi tuk menyambut hari jadi kawan louie (Sham)..best woo diaorg nyanyi lagu Hindustan..(TanPa Lirik) Memula masuk memang terperanjat..(Louie pun tak leh nyanyi tanpa lirik ) leh masuk pertandingan jangan lupa lirik nie hahaha...


jap2 jangan tiup dulu ..cheesss..



Make A wish..

hhehehe..dah tiup pun..suka dapat tiup...

Ok sambung cerita ..tuk birthday kali ini selebration dibuat awal oleh kawan2 sham ada Rino,Aj,Nizam and louie bwak Mir sekali join tuk birthday nie..menyanyi sakan la kitaorg ..yang bestnyer tu dapat makan ..tadi buka pose louie makan sikit jerk..la nie tambah makan kasi gemuk..memang sedap makanan2 yang ada kat situ..kalau leh abis kan louie dah abiskan dah..haha



Menyanyi dengan penuh perasaan..

Aper per pun ..louie enjoy sangat..tengok birthday boy dapat kek bukan main suka lagi..bestnyer kalau dpt kek cam tu..hahaha..tersenyum sampai ke telingalah jawapnyer..hahahha..aper per pun thanks coz sudi jemput louie tuk memeriahkan majlis..memang best hari ini sebab dapat jumpa kengkawan,dapat berkumpul,dapat makan2,dapat selebrate birthday party kawan..hari ini masa begitu penuh..huhuu..birthday sapa plak nak di entry kan lepas nie..hehehe.. will see..

1 comment:

i'm shin... i'm inesen said...

cedapnya kek.... nyum nyum nyum