Friday, 12 June 2009

Pav Makan



Hari ni kalau tak silap hari sabtu..so memasing cam plan tak tau gi mana so diaorg pun cadang nak gi PV,kebetulan aku tak der geng nak gi makan ..so diaorg pun ajaklah gi Pv MAKAN kat sana..nak tak nak gi la gak..lagipun boring ler seseorang dah wat kerja kat office ni sorang tak kan nak makan jugak sorang..lebih baik lepak ngan diaorg kat Pv..so kitaorg pun pilih port baik kat luar sebab diaorg nak smoke so join2 la ambik2 gambo..dah lama rasanyer tak makan kat Pv..bila diaorg ajak teringat plak nak makan mee..cam sedap jerk makanan kat situ..sambil tu sempat ler nak bergambo..lagipun memasing dok sibuk citer pasal teh tarik dia yang sedap tu..nak gak cuba..Daily cafe ni ..memang sedap teh tarik dia cuma mahal sikit..sekarang ni tengah nak cari idea cam ner nak buat teh tarik sesedap itu..urmmm..cam ner eak.:P



No comments: