Friday, 12 June 2009

Game In Office..Part 1

Semangat aku nak wat menara ..hahaha
For the frist time eva..tuk dept aku wat game pepagi sebelum start kerja..idea nie adalah idea cik Azlin yg memang gile2 tu..pada mulanyer sambutan tuk join nie agak ala2 jerk ..tapi bila mana bermulanye episod tuk start game ini dijlnkan so semua telahpun join tuk menyertai game suka2 ini...pepagi kalau tak der game memang boring you ols.


Ni dah tinggi tapi menara dia keding jerk

Group Carl : Lum tinggi lagi

Group mizi yang gigih :P

Ok..game ini adalah game dari Mansor,One of the TL from Mnp Group so dia cadang supaya setiap group buat menara ..dan diatas menara tersebut kena ada cd yang tidak akan jatuh ..so mari kita lihat hasil2 ..memang kelakar giler...bertungkus lumus setiap org buat menara..memang seronok ler kan..bila menara tu hampir ke puncak.

No comments: