Monday, 8 June 2009

In the Club..

Tak terlintas dik hati aku pada hari ini akan ke Club..rasanyer dah berbulan2 aku tak turun ke club..nak gi sana..wat per..tak der bendanyer aku nak melepak kat dalam club..bukan aku tak suka..tapi lately ni mood aku lebih kepada mood..

Tup2 si Calvinlah beria2 ajak aku keluar..tak keluar rasa cam boring la plak..lagipun aku pun dah lama tak pergi..so lepaskan tekanan punye pasal aku ikut jerk calvin gi..mulanyer kitaorg gi club kat area bukit bintang..cam boring jerk..pastu tak sampai beberapa jam dah keluar dari club tu tuk pergi ke club lagi satu.

Lagipun Club lagi satu ke Club satu lagi..tak der la jauh sangat so bila masuk club tu..ramailah kiranyer jumpa kengkawan aku yang dah lama tak jumpa, ada gak jumpa Wan,sempat dia tanya kan pasal aku kena ragut hari tu..hahahha ..tergelak sekejap..sure dia baca blog aku..Thanx Wan,PASTU lepak kat bawah jumpalah si razi,daniel and the geng and seseorg yang memang dah lama aku aim dia..hahaha

MENARI punyer menari..lepak kat tepi bar jerk ..pastu ada lah sorang ni dia kawan kepada kawan aku..tup tup budak yang aku minat pun datang..terus si daniel cakap ..budak ni dah lama suka kat you..dia tunjuk tangan dia tepat kat muka aku..so terjadi lah satu kejadian yang aku tak sangka2 ..aku berkenalan ngan dia..ting tong kejap..terus salam..

Lima minit pastu baru aku bukak mulut..tak der la nak cover2 ..kata friendly kan so aku tegur dan tanya dia..aku cakap kat dia,dia dance sangat menarik..sebab tu aku tertarik..3 minit lepas tu..club pun tamat..aku mintak beredar..hahah wat2 segan plak..tapi oklah at least aku kenal gak ler ngan dia..hahahah..cam ni nak gi lagi la..Calvin jommsss...

1 comment:

Norfazilah said...

huk² jumpa idaman hati trus nak ke situ lagi :P