Thursday, 4 June 2009

Karaoke..


Hari ini happy sebab dapat numb staff baru..balik tu sempat call semua org ..bestnyer internet and line juga free best2 ..so tak perlu risau lagi pasal prepaid habis ker aper ker..sekarang ni peluang yang ada digunakan dengan baik serta jimat cermat.


Waktu nak balik tue sempatlah berkaraoke ngan Ariff,Jimmy,Amin Alhamdulillah semua sihat sahaja..karaoke pun seronok dengan mereka ..suara jimmy sedap,suara amin boleh tahan..suara ariff mak oii..kan main lagi..tapi dia nyanyi jugak sedap..aku jerk nada lowww jerk..hahah tapi aper per pun enjoy gak ngan diaorg ni..just jumpa ..lagipun dah lama tak lepak sama..lagipun aku kan busy manalah ada masa nak lepak2 nie..

Balik rumah naik teksi sama ngan diaorg..senang sikitlah nak tunggu lrt sure lambat nyer sampai naik teksi kejap jerk..k lah dah nak balik ni ..nak rest..rasa penat tadi lum hilang lagi..tapi oklah kekadang bila jumpa kengkawan lama penat juga boleh hilang..jap lagi nak keluarlah..lagipun esok tak kerja..leh lepak lelama :P

No comments: