Thursday, 4 June 2009

Bowling = Frist Game For U (Secara Ringkas )

Yeahhh ..macam louie cakap hari ituew akhirnya dapat gak la lepas tension kat Bowling..nak tau kenapa..oh ya plan ini adalah plan bebudak office louie tuk adakan permainan ni kat BTS..Alhamdulillah secara ringkasnyer game best belaka mana tak nyer ( Aku yang Menang ) Cuma ada beberapa bebudak office yang tak mau turut serta tu yang menjadi isu..kesian si pembuat plan ..dah lama sangat rancangan dia tuk buat plan ini..tapi tak perlah kan..akhirnya yang datang pun memeriahkan majlis ..huhuu..aper per pun korang memang the best ..sebab selalu bagi support kat aku bila baling bola bowling tu..huhuu yeah menang yeahhh :P

No comments: