Friday, 3 April 2009

Shopping


Aku gi pavillion hari ini dengan mimie,ujan tak der la lebat sangat..mimie sibuk membebel rambut dia basah ..bayangkanlah dia baru buat tadi terus basah,tahan teksi tak mau berhenti,last2 kitaorg naik bas hahhaha..dia membebel lagi..hahha lantak ler..

Aku sampai pavillion terus beli tiket,dapatlah tengok citer "Confessions of a shopaholic" citer ni memang best dimana menceritakan tentang seorg yang suka bershopping..mungkin ada kaitan ngan diri aku gak..tapi tak der lah sampai pakai kredit kad..takutnyer tengok citer nie..hahhaa

Secara ringkasnyer citer ni memang bagi kesedaran dan juga kegembiraan yang sekejap sahaja apabila kita berbelanja,sebab tu lah kita selalu di ingatkan agar mengamalkan sikap berjimat cermat kalau tak susah ler nak bayar hutang.

Aper2 pun citer ni memang menarik perhatian ..tergelak jerk aku tengok citer nie.

No comments: