Tuesday, 21 April 2009

New Wallpaper (Biar simple aje)

Hai all my friends out there..so sorry2 sgt2 coz terpaksa tukar page lagi..hari tu louie dah bukak tapi image ataupun wallpaper yang ada rasanyer terlalu ganaz tuk ditotonkan..kekadang louie balik kerja louie tengokpun tidak beberapa sesuai ngan jiwa louie ..so louie pun tukarlah page lain ..kalau boleh yang simple and sedap mata memandang..nak tukar balik punyer lah siksa sgt2, mana tak nyer nak tunggu server yang begitu slow ni..alamatnye satu majalahlah louie habis baca..tapi Alhamdulillah akhirnya kita berjaya juga make my blog simple sekali..tapi kalau ada yang lagi menarik mungkin louie tukar lagi kot huhuu..tu pun kalau rajin..ok selamat berbloging..enjoy..pagi ni ujan sedap kalau sambung tito alik ..huhuu

No comments: