Thursday, 19 March 2009

Club : Episod 3 “ Dia D Bar"


Aduhh penatnyer angkat barang semalam, Bukannyer aku nak pindah sebaliknya kawan aku yang akan pindah bila tiba masanyer buat masa ni dia tumpang barang2 dia kat rumah aku..tapi tak perlah kan at least penuh sikit bilik aku dengan jualan murah dia tu.

Bila aku kira2 balik dah nak dekat 2 Bulan aku tak gi club..entah ler tak der mood kot..bila nak pergi ada sahaja kerja aku nak buat, bukan aku tak mau pergi ..hati mau dan teringin nak pergi tapi tu lah ..rasanyer elok aku tak payah pergi buat masa ni..lagipun cuti aku dah bertukar..aku dah start cuti ahad dan juga isnin so ..tak der masa nak keluar jumaat malam.

Ni nak cerita sesuatu yang membuatkan aku bahgia..huhuu bila kat club..selain daripada menari aku juga suka perhatikan gerak geri org..huhuu sapalah agaknyer yang aku dok tengok2 ni kan..actually dah lama aku tengok dia..rupa dia,gaya dia,senyum dan ketawa dia..dia nampak cool ajerk..bila aku riky2 balik..dia memang not bad orgnyer..bila kat club suka sangat pakai spec..pastu baju kalau tak warna putih,hitam lah jawabnyer ..tali pingang D&G memang sentiasa lekat ..takat tu jerk kot tali pinggang dia..tak kisahler at least jenama dia D&G yee huu memang aku suka.

Nak dipendekkan cerita aku dok minat sangat dengan dia..aku ada gak lah msg2 ngan dia kat myspace pastu aku dengan beraninyer tegur dia kat club..yerrr dia asyik lepak kat bar jerk..dia tak banyak menari..tapi banyak sangat minum..sekali sekala tu aku ada gak la tegur dia..huhuu dia cool sangat ..kan best kalau aku jadi lover dia..tapi ramai kawan aku kata jangan..urmmm naper eak..tengok gaya dia pun cam berminat jerk nak kawan ngan aku..bila fikir2 balik ..nasihat kengkawan aku kena guna jugak..takut juga nanti termakan dengan senyuman,godaan mau bercinta..pastu putus dah tak mau gi club lagi..huuhuuu tak mau lah ..batter aku jadi kawan dia jerk..so sampai sekarang aku kalau jumpa dia ..mesti dia kat bar kalau tak pun aku pandang dia dari jauh..tak salahkan minat sahaja..lagi bahgia..huhuu
P/S : Sesuatu yang kita suka tak semestinya jadi milik kita..

No comments: