Monday, 16 February 2009

2008 Cute's Blogger Award

WOW ..TAG TAG TAG lagi..Kali ni...TAG dtg dri (Y)

1) Copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di blog aku.

2) Link/Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.



1)Siap...


2)Aku telah di tag oleh Adik (Y)..Louie kenal dia waktu lepak2 reramai kat club tak silap seterusnya balik sekali dalam kereta ..coz dia tinggal berdekatan kira near by and kekadang tu ada gak ler terjumpa dan terserempak ngan dia and say Hai..huhuu..thanx Y.

3)10 Hobi/Fakta

Hobi
Internet
Movie
Club
Window SHopping
Dengar Org Mengumpat
Kemas Bilik
Tanam Pokok
Baca Magazine
Mandi Lama2
Nyanyi

FAKTA
Moody
Blur2 Sekejap
Dah Gie 3 Negara Setakat Ini
Pernah Belakon 1 Drama (Extra jerk haha but Fun )
Kuat Tido
Mudah Tersentuh
Mudah Sensitif
Mudah Gembira
Mudah Sedih
Peminat Blog

So Pemenang seterusnya yang sememang2nya layak tuk menerima Award ini ialah :-
Dipersilakan Penerima CUTE BLOGGER AWARD...jatuh kepada..*jeng jeng jeng jatuh kepada : =
Ameerzachery
Isis Natasha
FirdaVincci
Khairulius
Tingah

Sememangnya kamu juga cute di hati kue..huhuuu...Enjoy...

3 comments:

Isis Natasha said...

louie, kite dah wat la tagged tue
hehee

AmeerZachery said...

cis.. kena gak... hahaha....

hunghao said...

tak adil ni -.- macam ni pun leh kena