Monday, 19 January 2009

I miss My Work Place..


Uwaaa..penat2 aku deco..aku nyer tempat tup tup kena Pindah tempat kena pindah department..hantu tul..dah best aku dok situ ada plak makhluk2 yang jealous and tak leh tengok owang lain senang..now aku kat tempat baru ..mungkin tak derla selesa sangat tapi takat ini oklah tak banyak masalah ..lagipun tempat ni pun tempat lama aku dulu ..diaorg semua baik2 dan aku sangat senang kat department nie..diaowang sangat best..aper per pun..thanx coz sudi tolong aku ..uwaaa miss my workplace..

No comments: