Saturday, 9 August 2008

Isi Rimba..Best GAK..



Penat Dinner tadi belum habis lagi..call mimie dia dah nak tido..tak per la kan nak wat camner..tup tup lin nak hantarkan balik..tak payah la susah2 aku nak naik train walaupun beli monthly pas..bila singgah kedai nak beli air terserempak la ngan izuddin,vino and arm kat kedai makan..Kebetulan aku dah penat dan kekenyangan ..bila borak2 sempat la citer2 pasal hal masing2 seronok gak lepak ngan diaorg ni ..lelebih lagi arm ngan izuddin kawan yang memang pandai buat aku ketawa gile2..izuddin tunggu adik dia so kitaorg lepak sampai adik dia datang..


Bila dah borak2 cam tu..terkeluarlah dari mulut arm ajak gi Isi Rimba..tempat yang memang aku tak tau aper kerbendanyer tue..yang ada dalam otak aku ..tempat tu tempat lepak..memacam soalan aku tanya ..cantik tak tempat tu,ada aper kat tempat tu..ada kedai makan ker..sampai naik pening kepala diaorg melayan aku..ahhahaa

Itulah kalau dah kawan2 mengasut akhirnyer aku ikut jugak diaorg ni walaupun aku ni dalam keadaan ngantuk,kepenatan tapi pakal tetap voguekan..hahaha..manalah tau mendapat ker pergi tempat2 cam tu

Bila sampai jerk belakang zoo tu..coz tempat tu memang belakang zoo so kita mulakanlah operasi tuk pergi kesana..jalan gelap gelita,banyak pokok2 besar ..tempat yang sunyi kejap ada lampu kejap tak der lampu..memang sunyi giler ..jauh dari hiruk pikok kota..tak sangka ada gak perkampungan org asli kat sini..whatttttt...aku terperanjat bila dia org kata memang ada perkampungan org asli..takutnyer aku ..nak ilangkan rasa takut aku tengok kira kanan aku tanya banyak soalan bagi mengelakkan kerisauan aku..mesti diaorg penat borak ngan aku ..aku takut ler..jangan diaorg jumpa bomoh sudah ler ..lagi lah seram bulu roma aku .

Bila aku sampai tempat tu..tempat dia nice ..kebetulan baru lepas ujan..kawasan dia memang tenteram..tak bising langsung ..banyak pokok2 hutan,banyak org pancing ikan..dapat ikan besar2 plak tu..kitaorg sempat la cikcur jap walaupun tak laku..

Bila nak balik plak ..si arm ni rasa lapar nak makan..bila dah sampai memang rasa malas nak balik plak..maklumlah kan kat kota bising sangat ..kat sini tenteram aman damai jerk..nanti la kitaorg cuba buat percutian kat sini..lagipun murah tak semahal mana pun kat sini..hehehe..lepas makan kitaorg sempatlah bergambo..it was nice pic..nanti nak pergi lagi lah..tak kira lah kawasan org asli ker aper ker..yang penting aku dah berani dah ..blup :P

No comments: