Friday, 3 September 2010

Mak Da Telephone..


Dalam Dua Hari ni waktu Lunch di jadikan waktu tidor..tak tau kenapa makin nak Raya ..makin kerap aku tido..selain buka pose dekat Otel2 balik jerk aku dah longlai tido..then pagi2 aku akan terjaga sampai tak bley nak tido..masuk office memula ok ..tengahari jerk aku dah kondem dah..adoii tak tau kenapa ngan aku nie..tapi Alhamdulillah kerja dapat dijayakan dengan sempurna..

Alhamdulillah..Pose kali nie aku tak der masalah..cuma sedikit mengantuk..Actually ari tu louie ada gi jalan Tar ...kononnyer nak beli barang2 ..tapi bila sampai sana tak tau nak beli aper..alamatnyer kenalah pergi sekali lagi cari barang..

Semalam Mak dah telephone suruh balik awal..suruh tolong2 aper yang patut kat rumah..adoi barang2 keperluan tuk bawak balik kg lum lagi disediakan ..adoii tengah fikir2 nie nak beli aper tuk org tua..dah la bonus macam tak der jerk..risau ler jugak ati nie..kalau ada bley la beli macam2 tuk diaorg...

Hari ni baru jerk Buka pose kat luar ngan bebudak Office..Banyak gambo berbuka Louie ambik ..cuma tak sempat jerk nak avertise kat sini...

Aper aper pun..seronok gak ada jerk jemputan makan2 kat luar..kira oklah bulan pose ni memang bulan Jimat sedunia..hehehe Happy...

2 comments:

Nazrul Azat said...

aku pun same la beb, ngantuk amat la spjg minggu akhir nih, rase nk tido aje, lpas buka posa mmg aku bantai tido, pas tu tgh mlm tjaga dh xble tido, huhu, apepun slmt shopping utk omak ye

Louie Terbang Tinggi-Tinggi said...

hehehe jomz shopping sesama kekeke