Thursday, 30 September 2010

Entah Aper Entah


Hari ini Budak yang aku Gaduh tu gadoh plak ngan org lain..memang dia suka gaduh la kot dengan org..Aku dapat tau pun bila aku bukak facebook kawan aku tu..macam2 cerita yang keluar ..Termasuklah cerita pasal aku ..cerita lepas2 ..ish ish ish..budak ni memang tak serik..dah lah aku mengalah..pastu diungkitkannyer balik cerita pasal aku..setahu aku budak tu tak der kena mengenapun..

Apa guna agaknyer kalau dia pun mintak maaf..tapi masih mengaibkan org lain?

Sekarang ni aku rasa memang betullah budak tu Mental dan tak betul..dengan semua org dia nak gaduh ..alamatnyer dia tak der kawan ler..

Kepada yang berkenaan ..aku rasa aku happy sangat2 tak berkawan dengan ko..Terima kasih Dunia..aku bahgia..

No comments: