Monday, 5 July 2010

Start Back Again..


Hi All how are u..lamanyer tak mengarut kat blog sendiri..terasa windu kat semua org..kepada yang sudi membaca dan sudi ambik tau hal louie tq so so so much..hahah baru jerk tadi tengok persembahan Mohamad kat mentor..Ziana lah wanita yang paling melert..cian kat Dayang tak kisah ler..tahniah ler..

Huhuuu..im gonna plan and start back my plan..

Jogging
Mulai hari ini...Louie akan start balik berjogging..nak bagi badan cantik....

Makan
Nak start banyak makan..hahhaha berat badan dah turun gile2 ni tak bley jadi..nak kena naikkan balik nie..

Colour
Nak choose new colour for my Baju and averything ..dan macam2 lagi..masa dah sangat suntuh..

Shooting
Kembali tuk bershooting..tengok ler aper yang akan louie lakukan..pastinyer terbaiklah..dah lama tak belakon.

Take New Pic
Owh..this is gonna b great..kalau semua dah ok..nak tangkap gambo sampai lebam..

Date
Dah lama tak gi date..hahah gi date tak semestinyer bercinta kan...kawan2 sudah..tapi kat situlah kita belajar kenal manusia..

Bila semuanyer berjalan dengan lancar..perjuangan ini akan diteruskan..sedar tak sedar louie nak menuju puncak..ahhahaha..mantapkan Vocal..dan segala-gala yang menjadi impian louie..will see...

No comments: