Wednesday, 21 July 2010

Sila Pulangkan..


Dengan Lemah gemalai tuk pergi ke kerja hari ni..mata saya sgt kuyu dan tidak bermaya..rasanyer penat sangat2 ..yerlah mana tak nyer semalam dah melalak-lalak kat Karaoke ..memang mengilalah dengan bebudak office..

Sedar tak sedar ari dah pun malam..lepas jerk makan terus gi CC..tu jerk la kerja seharian aku ..tak de benda lain kot..Pindah kat tempat baru ni pun aku masih belum biasakan diri..ummm tak per la ..aku rasa tak perlu kot ..bila diaorg baca mungkin diaorg akan tau kot aku kat mana..

Pagi ni aku dengan Rela hati bangun dan pergi ke tempat kerja..yerlah tak nak la memonteng jerk kerja nyer..nak buzykan diri dengan kerja..Bila datang jerk..aku tengok tempat aku tu dah macam ada org duduk..kotak bawah meja aku habis dibuka..Motif sangat..

Bila aku belek2 ..rupanyer sandle aku dah ilang..ooo sapalah hantu yang ambik sandle aku..dah la tak cakap ngan aku..la nie dia ambik plak..selipa buruk aku tak plak di geledahnyer..urmm tak perlah ..Istifar jerk banyak2..

Aku dah pun hantar email kat kengkawan aku..semua kata tak nampak..aku pun tak tau nak cakap aper lagi..kita tunggu dan lihat..dah la sandle tu ada satu jerk kat Msia Nie..sebagai contoh cam gambo kat atas tu..penat tau aku beli..entah ler..rasa cam sakit ati pun ada..tapi tak perla nak wat cam ner kalau ada yang mendengki..

Satu hari nanti Tuhan akan balas balik..Amin..

1 comment:

Anonymous said...

As'kum Wrt Wbt

Salama perkenalan , anyway's selamat berpuasa buat awak dan para pembaca ruangan awak ni, saya ingin mengenali awak boleh kan , jika sudi sila sms kat saya kat facebook saya ok Omega shah