Monday, 21 June 2010

Movie -Prince Of Persia

Bagi aku cerita ini sangat laju dan menarik..aksi2 dia memang tak boring..citer yang sangat ringkas, kali ini aku tak der lah gi tengok kat wayang..lalu kat kedai tepi2 rumah then ternampak citer ini " Prince of Persia" bila kawan2 aku kata citer ini best aku terus zass nak beli terus..
Aku rasa cerita ini sangat ringkas dan menarik..aper yang menarik..mungkin dia nyer jalan cerita yang ringkas..biasalah kalau nak rebut kuasa macam2 manusia lakukan...nak ke tak nak ..kena lalui jugak..
huhuuu tuk movie ini aku bagi 3 setengah bintang..sebab aku tertido ..mungkin letih kot tengok bola..hahhaa..la ni aku memang tak sabar la tengok bola..hahah gila bola.

No comments: