Saturday, 17 April 2010

Kapal

Hai kengkwn sorry lah sebab dah lama tak update blog..kali nie louie nak sambung citer..yang seronoknya kali nie..louie dapat menghabiskan masa di Laut Cina selatan..wah best gile dapat gi laut..tau tak kenapa louie dapat...sebab louie terbaikler louie pergi..gagaga..terperasan kejap..

Sebenarnya..louie mintak izin ma boss nak naik kapal ..yerlah nama pun kerja kan..mestilah ada benda nak buat kat sana..so dengan izin dari my boss dapatler naik kapal yang besaww itu..

Banyak benda louie dapat belajar kat kapal..org2 dia pun oklah tak sombong..mungkin diaorg ni agak pelik tengok perangai louie yang memang dah cukup peliknie..hahhaa

Malam hari suasana memang nampak menarik ..yerlah kata org kalau banyak bintang memang hari tidak ujan..so dapatlah kitaorg lihat bintang2 itu berkerdipan..wow sangat meriah..lak tu kat tepi2 kapal banyak sangat ikan..yerlah terasa macam nak tangkap jerk ikan2 tu..eee sangat geram ..sebb ikan2 tu sangat besaw2 ok..huuuu
Louie di bawa jalan2 satu kapal..bilik dia best..makanan pun best yerlah semuanyer fresh kan so sedap la ratah Ikan,udang,sotong kat dalam kapal tu hhahhaha best korang tak rasa ..kalau korang rasa sure korang tak maoo balik woo..

Waktu nak balik memang agak sedih ler..yerlah kan rasa cam nak duduk jerk kat kapal tu..tak mo turun2 hehehhe best tau..next time kalau dapat gi lagi ..louie memang nak dok kat kapal..best..sangat2.

1 comment:

AkU said...

waaa..bset..best..
besau an ikan2 tuh..lol..
^^