Sunday, 28 March 2010

Yer Saya Sudah Pindah Rumah..

TQ sebab sudi msg louie..hehehe..sorry guyz louie tak sempat nak bagi tau korang semua..yang louie baru sahaja pindah rumah...2 minggu ni memang berlari-lari macam kartun sebab nak buat persiapan pindah rumah baru...

Alhamdulillah..keinginan louie selama ini tercapai..tempat ni pun tenang dan senang nak ke mana-mana..jauh dari tukang2 sibuk yang tak bley tengok org lain berjaya..Huhuhu..im really happy with that..

Now..banyak betul kerja nak disiapkan..sudah tidak punya banyak masa tuk online..tapi kalau dapat online louie akan pastikan korang tau perkembangan louie kat sini..hehehe...sorrylah lately memang banyak kerja sangat2.

Plan tuk April telah disusun rapi..bermula dengan pindah rumah baru,pindah office baru,dan macam2 lagi baru..cuma kena susun..

Kebanyakan masa louie lebih suka habiskan masa berseorangan..nak buat itu boley..nak buat ini bley..so tak rushing ler..

Kepada kengkawan yang ingat kat louie..im so sorry coz tak bagi tau awal2 louie nak pindah..heheh kita bukan artis pun nak bagi tau semua org..anyway thanx coz concern bout me..

See you guyz again..penat cat rumah nie..tema rumah MERAH+HITAM...huhuu sangat meriah...

1 comment:

AkU said...

hehehe..tumpang gumbira gak...
>.<