Saturday, 23 January 2010

Tata KL


Hi semua..louie dah start cuti dah sekarang ni..mesti rindu nak tengok FB,Tengok blog sendiri..makanyer sesi tata buat kl adalah pada malam ini..kemana arah dituju..semua dah plan january 2009 tahun lepas..lamanyer plan..tapi inilah kesempatan yang ada tuk menuju dan terbang tinggi-tinggi tuk sekian kalinyer..

Kali ini nak rehat betul2..yerlah macam2 kat kl ni..nak say tata buat sementara waktu..nak rest nak lupakan sementara kerja2 yang serabut..kawan2 yang buat kepala aku serabut..dan misi mencari si dia tak dapat diteruskan buat sementara..hahaha..very the yerk..

Percutian kali ini biarlah tenang..nak ambik gambo sebanyak yang boleh..InsyaAllah kalau ada rezeki impian ke Kota Kangaroo Tahun ini akan terlaksana tupun kalau duit cukup..hehhehe..

Ok kawan2 nanti kita jumpa lagi..aper per pun gambar2 terbaru saya akan saya sertakan nanti ..cuma risau beg pakaian sudah penuh perluker bawak banyak2....opss terlebih sudah..

2 comments:

lyssa wit broken heart said...

louie poyo hahahaha..
weh nnti hang tgk blog mel k...nak plan g trip in asean dulu taw

AkU said...

nak ikot..nak ikot..@@