Friday, 22 January 2010

2010 Single

Hei hei hei..Selamat Pagi Semua..Pasal Budak yg kita minat tu..itu hanyalah tuk berkwn..sebb dia so cute..misi mencari jodoh belum lagi sebb Louie belum bersedia fikir pasal tu..banyak plan ni nak buat..tapi segalanya kena susun dengan teliti supaya tak tersilap langkah..


Guys..buat masa ni ..tak der masa nak date..balik kerja dah lah lambat..pastu sampai2 umah kemas sikit2 jerk then tido..aktiviti lain dalam plan lagi.. kalau korang rasa dan ada idea menarik kasi tau la..mana tau boleh diguna pakai..


Kekadang kalau fikir pasal cinta ni buat aku macam nak terjun bangunan ..tak kose melayan perasaan sangat..nak happy2..aper per pun aku akan dapatkan aper yang aku nak..


Yeay yeay yeay holiday is coming..:p

2 comments:

AkU said...

pegi bungee jumping kr..skt diving ke..best2..^^

Norfazilah said...

really cute ker...ehehee