Wednesday, 20 January 2010

Hi Hi Cuti..


Nasib la baik Cuti kita dapat..kalau tidak Jenuh menghitung hari nak dapat cuti..

First nak Habak mai kat sini..kat Office Sekarang tak bley nak Main main ya..awatlah dia bloq no Fb..satu Company nie hah..tak dapat nak bukak..hang Habaq mai sekarang nie hai..very the hah..cheq tak tau nak kata apa..tapi as long blog cheq ..la nie masih buleh buka..so cheq tak kiseah la hai..cheq happy sebab cheq dapat update la apa2 yang patut nie hah..kenapalah aku dok cakap kedah ni hai..

Ok..Louie sempat Update sikit jerk cerita coz minggu depan jerk louie dah start bercuti..seronoknyer dapat cuti ..kerja kat office ni kekadang agak memeningkan kepala skit tapi kita tetap juga dapat buat semua kerja ..satle semua sebelum kita gi cuti..yeah cuti cuti dan cuti..tak tau nak bawa diri kemana lagi..hahhaa

FB jangan cakap la dah berkurun tak dapat nak update dapat pun sikit2 jerk..nanti lah kalau ada gambar terbaru louie baru louie boleh update yerk kengkawan..sampai tak berkesempatan nak lawat blog kawan2 ..semua blog menarik ..louie suka baca ..tapi kesibukan kerja tak dapat la nak buat aper aper..aper per pun sentiasa doakan yang terbaik tuk diri sendiri dan keluarga tercinta..


Sayang korang semua..

Nantikan Kemunculan terbaru ..gambar2 baru yerk lepas naik cuti..adiossss...

1 comment:

AkU said...

kena block..ish2..
u la..main lgi dpn boss..erk..
ngeee~~

sayang kamooo juga..hehehe..