Sunday, 10 January 2010

BirthDay Mizie - 2010


Me With Nerd Look..wahahah

x pakai spec ok kah ?..with mimie tat nite..yeay..

Mizie dah text awal2 dah siap call lagi " kamo jangan tak datang tau..dah jemput kamo nie." so bila dah kata gitu makanyer persiapan ke party tersebut adalah "Harus" yerk kengkawan..


Kek Birthday Bos sedappp

Louie sebenarnya dah lama tak gi birthday party kengkawan..la ni tahun baru rasanyer inilah birthday party pertama yang louie pergi...Alhamdulillah majlis diserikan dengan kehadiran kawan2 louie waktu kerja kat Umobile dulu, Tidak ketinggalan juga kengkawan lama dan baru yang dah lama louie tak jumpa..hehehe

Rindu kat diaorg tidak terkata ..usik mengusik masih lagi terasa dan diaorg pun happy2 ajerk nampaknyer..memang bestlah dapat bersua muka ngan diaorg nie..windu gila2 hehehe..

Makanan

Makanan Yg Dihidangkan..lazat...


Deco yg aku suka

Louie sampai2 jerk louie dah serbu tuk makan..bukan aper lapar gila la wei..layanan sangat2 la tip top diaorg memang best gile layan tetamu suka sgt..rasanyer kalau kita gi party yang ramai geng kita kat situ rasanyer adalah lebih baik tak der la dok diam jerk kot..hahaha aper2 pun sangat2 enjoy makan makanan yang dioarg sendiri masak ..sedap.

Akhir sekali kitaorg dapatlah bergambar sempena Tahun baru..dan juga pertemuan kita2 buat kali ini..next time buat majlis lagi sure louie datang..

Per per pun TQ Mizie jemput louie...happy sangat2 ..3am baru balik..hahaha..

No comments: