Tuesday, 5 January 2010

2010 Awwwsome..

Selamat Tahun Baru Semua..louie sakit tekak ari ni..maceh visit ma blog..walaupun sakit tekak tapi tetap gigih menaip yerk..Malam semalam bagai nak Rak cari Cable camera ni semua gara2 nak upload gambo terbaru kat Fb..Fuhhh sangat lega bila dah jumpa..tu la cuai lagi ..hahaha

Ok Tuk korang louie type la citer skit2 nanti owang kata tahun baru tak der citer best plak kan..cerita terbaru banyak sangat2 tapi nak update tu agak susah sikit ..almaklumlah kan kerja..nak wat camner..


Ok new year ari tu ..louie sempat selebrate ngan kawan2 louie ada EJ,JERRY,FAISAL,QUE,ABIB,APAU,JAKE..And others..wah sangat meriah bukit bintang bilamana ramai gile org main spry2 ..aku memang tak suka bau spry tu yerk..eewwuuu yaark..sangat tak suka..yang paling best dapat tengok bunga api wahhh meriah gilerrr beb new year tahun nie..


New Year BAB 2

With Mira,sharf,pheez,adam,achu and Wan.

Lepas jerk louie selebrate new year kat Pavillion Bukit bintang ..Louie teruskan acara kerana nak sangat join wan kat club..dia buat tema so kira oklah kan..meneruskan acara seterusnya..Tema fresh and white memang menjadi semua pakai putih..kira oklah dapat berkumpul bergambar ngan geng2 semasa new year ...harap tahun2 akan datang akan lebih baik lagi dah lama tak join group2 camni..per per pun..lagu pada malam tu memang best gile..suka2..heheh

Oklah nanti louie sambung citer lagi ..Tahun baru walaupun sakit tekak louie tetap tabah hadapinyer..hahaha..mampukah Louie bercinta lagi..hahahah bercinta ngan poem lagi baik wahahha love u guys ..see ya..

1 comment:

AkU said...

ngee~~ meriah dowh..
BB mcm..aduyai~~
pack yg amat..