Sunday, 29 November 2009

Ninja..Sgt Nie..


Yeah..memang bukan senang nak jadi ninja..dulu waktu sek men ada gak kelas ninja ni ..kawan louie pernah masuk..louie tengok dia berlatih bagai nak rak gak ler..tapi last2 berhenti tak sempat nak jadi ninja ..susah tau nak jadi ninja nie..

Terpanggil tuk tgk citer ni ..coz dia nyer gezet dia sangat la menarik..first time tengok Rain melakonkan watak yang begitu ganazz nie..so teruja la gak tengok dia beraksi...kira bestlah dia memang pandai belakon gak ler hai..sebab gaya dia memang cam ninja tak..

Secara ringkasnyer kau ske sangat citer ni..selain sangat ngeri aku suka aksi dia memang touching gile la..

Nak bunuh org memang tak leh ada perasaan ..huhuu..selamat menyaksikan yerk best citer nie rugi sapa tak tengok..sangat berdarah2 yerk...

No comments: