Sunday, 22 November 2009

Dah Lama Tak Dating..


Ok nak story sikit ..mungkin bagi sesetengah org cam dah biasa bab2 dating nie kan..tapi bagi louie memang dah lama louie tak kuar berdating..yerlah kan sekarang ni pun buzy jerk memanjang..sampai org ajk kuar pun louie banyak tolak..la nie baru nak bukak hati tuk gi kuar berdating..lelebih lagi dengan org yang kita suka..bertambah ler semangat tuk keluar..

Perancangn sebenarnya hampir seminggu..memula memang ler louie pernah ada ajk dia nie kuar berdating ..dia pun buzy bukan punya banyk masa tuk berdating nie..so kitaorg pun buat keputusan pada hari sabtu tuk keluar..

Dia Lewat..
Agak pantang jugak ler kalau gi dating org yang kita tunggu tu lewat..tapi louie maafkan dia coz dia pun kerja pada hari tersebut so louie tunggu ler dia sampai dia datang..urm..dia sangat simple..louie plak dengan bergaya ..dah macam tak kena plak date kitaorg nie..tapi selamba jerk lah kan..next time kalu gi dating..just pakai simple2 bukan aper pun lagi senang kot..hahha

Sgt Romantik
Kita mulakan dengan pergi makan..biasalah dia kenalah sgt gentle tuk menambat hati kita kan..tak byk cakap tapi setiap kata2 memang penuh dengan usikkan..sangat happy..

Jln Kat Taman..
Nie bab paling kelakar dan paling menarik ..kitaorg dating kat taman KLCC tu..bayangkan ler..berdating kat situ sah sah ler org tengok ..tapi kita bukan aper ..just tangkap2 gambo jerk..banyak gak pelancong2 asing bergambo ..tak terkecuali kitaorg..malaysia wat..sapa tk gi taman memang rugi ler..

Pavillion
Saksi ke dua bangunan pavillion..kita dua org sempat singgah ke pavillion tuk jalan2 biasalah..tak sah kalu tk pergi pavillion gi tengok2 barang..sale makin hampir ..christmas pun dah nak dekat so..boleh la shopping2 kalu dapat gaji nanti..yeah...

Hari Ujan.
Nie yang best nie..cuaca sangat sejuk..pastu kitaorg bertemankan payung berjalan berdua tak ke Romantik namanyer ..bertambah ler rapat hubungan kitaorg nie..perghhh suka sangat bila jadi cam nie..hahah ting tong terus

Singgah Low Yat..
Teman si dia gi beli barang kat low yat..oklah tak susah cari barang kat situ..bila dah dapat barng kat situ terus kitaorg gi tempat lain plak..

Time Square..
Wah banyaknyer shopping mall kitaorg singgah..sempat singgah jumpa kawan louie tuk ambik kad kawin dia..memang nak gi sangat 5hb nie..dia kawin so happynyer dapt kad kawin dia..nak ambik gambo bebanyak ler..seronok sangat2.

Makan Malam..
Seronok dapat makan malam bersama ini adalah suasana yang paling best..makan malam berdua..masing2 macam malu2 tapi seronoklahkan akhirnyer dia teman gk kita makan..

End STory..
Oklah last sekali kita nk bagi tau..dia telahpun bagi tau dia suka kat kita..now Im iN Love..Sesuai dengan tema hari ini..harap2 yang ni tak buat hal lagi..penat ler...blup blup...

No comments: