Friday, 30 October 2009

Salam Perpisahan UMOBILE



Rasa Cam berat ati nak Citer kat sini..Hari ini kebetulan adalah hari terakhir louie bersama kawan2 Umobile, louie tak sempat nak kongsi berita gembira ini ngan Notty dia dah tinggalkan aku..hampehla dia....Louie sayang diaorg semua macam louie syg diri louie sendiri..Almaklumlah dah lama bersama..tapi demi mencapai cite2 dan harapan keluarga dan juga diri sendiri louie teruskan perjuangan ini tuk menjadi lebih baik lagi..

Hari ini ada juga yg terperanjat dengan keputusan louie,louie tengok sekeliling ..geng2 louie ramai yg cuti ari nie..dalam hati baguslah kalau diaorg ada pasti louie lagi sedih nanti ..lebih baik diaorg tak nampak kesedihan dalam hati louie nak tinggalkan diaorg..

Akhirnya harapan tuk tukar kerja berbaloi..cam iklan Celcom tu..berbaloi2..wah celcom nie..teringat plak kat kerja lama nie..per per pun berkat doa,kesabaran dan sokongan kawan2 akhirnya louie dapat jugak kerja baru tu..

Louie sedih sebab tinggalkan kengkwan kat umobile..tapi louie sangat Happy sebab louie dapat jumpa geng louie balik..Mel..sebab ngan mel jerk louie boleh ngam sangat2 ..dia jerk bole buat louie bertambah gile..ilangkan tekanan, happy sangat jumpa dia..heheh per per pun thanx kat mel jugak..louie happy la sangat2..hehehe

Akhir kata..louie nak mintak maaf to all my friends kalau louie ada wat silap ke salah ker. Sepanjang kita sama2 bekerja yerk...and i always remember and miss you guys..stay keep in touch..louie pasti tak lupa korang..

Hidup ini akan diteruskan lagi ..Tq SO much coz jadi kawan louie ..sayang korang la..

Lepas ni kena Shopping Baju kerja ..arrghh malasnyer nak gosok baju office..hehhe

No comments: