Monday, 6 July 2009

Rumah Baru Carl : Part 2 "Gambo vs Karaoke"

Makan Dulu..huhuu

Oklah dah sempat upload gambo tuk korang..susah gak nak upload korang tau tak ..sebab nak kecikkannyer pun aku dah ting tong..tapi sempatler uploadnyer tuk masukkan kat sini dan juga fb..so nanti kalau sempat aku tag korang kat fb..dan kalau nak lebih detail lagi bukak ler blog aku ni..dah bukak dan tengok kan so ini ler dia gambo2 nyer tuk seterusnyer ..kita karaoke reramai..huhuu memacam gaya diaorg nie..

Sempat gak ler nyanyi satu lagu kira oklah dah lama rasanyer tak nyanyi ..sesaje sesuka tuk hiburkan hati..diaorg semuanyer sporting sangat nyanyi..lagipun tak leh nyanyi banyak lagu sangat coz sakit tekak dan kekenyangan hahha yang ada pun cukup2ler hehhee..enjoy sangat malam ni ..tak tau nak bilang aper..aper per pun nak ucapkan terima kasih kerana sudi menjemput kita tuk majlis ini..kita happy and kita suka sangat..heheh thanks Carl.

No comments: