Saturday, 20 June 2009

LaBoDeGa ..

Habis kerja tak tau nak gi mana..bila call reza dia ajak aku gi lepak kat sini..kira tempat ni nice lah..kitaorg boleh gelak sampai pecah perut ..tau tau la rezakan tak henti2 dok cerita ..aku pun happy la dapat kawan yang banyak gak idea nie..selain tu ada gak fariss and backhem sekali so tak der la sunyi sangatkan..kitaorg lepak pun sampai ler ke tengah malam, nak tengok2 wayang rasa cam malas ..lebih baik lepak2 sini,makan2,minum2..baru best..kekadang best tengok org lalu lalang kat sini..nasib baik ler ada kengkawan..kalau tak dah sure aku balik terus tido..bila lepak cam ni..boleh lupakan sedikit masalah yang berlaku..tak sunyi..gambate..yep im not lonely..

No comments: