Sunday, 24 May 2009

Tunggu..

Ya Ampunnn ..lamanyer tak melawat blog sindiri..kelebihan masa hanya pd benda2 lain..sekarang buzy kerja kerja kerja..Alhamdulillah segalanya berjalan lancar dan juga aktiviti2 yanb boleh louie update kat sini..rasanyer byk benda nak cerita tapi tu lah ..sampai tak tau mana satu nak di update dulu..aper per pun nak cerita gak lah kat sini yang kita Happy ngan dunia kita sekarang nie..

Bowling
Tak sabar rasanyer nak join bebudak office tuk perlawanan bowling nie..rasanyer itulah pertandingan yang louie nanti2kan tuk ujung bulan ini..sebabnya louie memang suka main bowling ..cuma berdebar gak sebab kita tak tau kita group sapa..huhuu..yg penting enjoy.

Kawin
Haiyoo bukan louie kawin ok..kawan louie yg akan kawin majlis tu nanti louie akan tangkap gambo dia bebanyak..dah lama rasanye tak makan nasi minyak ..louie akan gi ngan sha..waaa bestnyer..dah lama tak borak2 ngan sha kan.
Camera
Hah sambung cerita pasal camera ..camera kita yg ilang tu ..kawan kita kata dia nak ganti balik..sekarang nie tengah tunggu dia bagi lah nie ..tak sabar lah nak dapat balik camera kesayangan kita..kalau dia beli baru..wah bestnyer dapat yang baru..huhuu

Yes
I will say yess pada kerja sekarang ini kerana kita dah confirm kerja kat situ so kita kena kumpul duit beli handphone baru dan claim balik pada company..so tak susah ler kalau dapat balik duitnyer...hehehe tu yang best tue..dapat claim balik..heheh kena tunggu lagi semingguler jawabnyer tuk dapatkan numb baru..cecepat lah korang pakai 018 so aku leh call korang Free je tak yah bayar.

Pendrive
Hari tu louie jumpa kawan louie kat pavillion dia pulangkan balik pendrive louie..so sekarang ni louie dapat blk lah gambo2 dan document2 lama dalam tu huhuuu kira oklah dia pun jaga pendrive tu dengan baik Thanx ya.

Cuti2..
haiyooo wat masa ni gi tempat dekat2 aje ..jauh2 tu nanti lah dulu sekarangkan tengah gawat so lum ada masa lagi nak plan ..tapi plan tetap plan kan nak bercuti ..cuma kali ni ..kena beli sunblock kalau tak itam ler jawapnyer wahahhaa.tak mau tak mau. :p

Internet
Pc kat umah problem..kalau kat office hanya leh update facebook aje the rest kena gi cc..huhuu so tak der banyak masa ler nak ke cc..ada perkara yg berlaku pun kena handle sendiri..mintak nasihat kengkawan mcm mana nak satlekan kerja ngan baik..selebihnya belum siap lagi ..bulan depan kena tukar department..haiyaaa ..tak tau leh buat ke tidak..tengah fikir balik nie..

Aper per pun Aku bersyukur kerana aku masih banyak peluang nak dibuat..Syukur sangat..walaupun sekarang ni ada yang fitnah ke aper ker tak kisah ler..sabar jerk ..aper2 yang belaku kena banyak sabar dan tunggu...Doa org teraniaya ni dimakbulkan Tuhan ..Amin.

No comments: