Friday, 16 January 2009

2 Pilihan..



Cerita terbaru..owhh ok..rasanyer baru beberapa hari saje louie bagi tau yang louie memang Tension giler dengan kehidupan..Actually bukan louie saje cari masalah ..biasalahkan ..kat dalam dunia ni tak pernah lagi louie jumpa org yang tak jealous dengan kemampuan yang kita ada..lebih2 lagi soal kerja dan juga cinta..

Entah lah pening gak kepala kalau fikir semua ni..kekadang tu sampai migraine louie dibuatnya,bila kenang2 balik perkara yang berlaku lately rasa memang pening..tapi keputusan telah pun louie ambil dan louie rasa cara terbaik adalah get out of semua space yang ada…entah lah kekadang tu tak tau nak cakap macam mana lagi..kalau ikutkan louie memang tak nak mengalah dan teruskan perjuangan itu sampai org tu sendiri terduduk..tapi apalah daya louie bila mana segalanya telah terjadi depan mata kita..Louie telah buat keputusan dan mempunyai 2 pilihan..

Kerja..
Pasal kerja jangan cakaplah memang pening kepala dengan bos yang kadangkala tak tau nak cakap macam mana perangainyer..dengan tugas yang agak berbelit2..nak discuss pun tak leh nak discuss..hari ini dia cakap lain besok dia cakap lain…sampaikan ada kawan2 sendiri dah naik angin..sampai louie sendiri dah luahkan apa yang terpendam dalam diri..so dengan itu louie ambik keputusan tuk tukar department kerana department ituew tidak menjanjikan apa2 dan bagi louie pening lagi adalah..hmmm..selamat datanglah yerk ke department baru..huhuuu…

Entah masih kah ada
cinta dihati ku
untuk mu..
Cinta..
Gue masih single..ya memang pun..tak der sapa lagi yang sesuai tuk diri ku ini..whhhahahah macam aper jerk kan..entahlah kalau ikutkan louie memang masih menanti dia..dan terus menanti..semalam satu hari louie tak msg dia..hari ini entahlah..louie sendiri akan cuba tak gatalkan tangan tuk menaip msg,mendail nombor dia..nampak sangat dia sendiri langsung tak ambik tau..keputusan nyer..adalah berdiam diri sahaja..sampailah dia muncul..ada juga kawan yang suruh louie jangan berputus asa..hmmm louie sentiasa sabar dalam perjuangan ini..apa yang pasti louie pasti dia akan datang dalam masa terdekat ini..huhuu..

Oklah rasanyer..hari busy day akan tiba..time ituew lah louie sendiri tak dapat nak bahagikan masa esok lusa tak tau lagi macam mana dekat department baru ini..harap2 segalanya ok…kowang doakan lah yerk..

Menanti dan terus menanti..

No comments: