Friday, 5 September 2008

Warga TULIP story : "Puasa Dulu Baru Raya"


Puasa dah bermula..yer dah lima hari nampak nyer..dan pada kesempatan ini,aku nak Ucapkan juga Selamat Berpuasa Bagi Semua Warga Tulip..

Huuu lega rasanyer baru jerk balik dari penang..tup tup banyak juga citer yang menanti tuk dipaparkan kat sini..ni semua cerita sensasi warga tulip yang sememangnyer hots2 belaka..

Kebetulan hari pertama bersahur..semua Warga Tulip berkumpul..dapatlah jumpa dan bergelak ketawa bersama mereka..macam2 kitaorg cerita..pasal kuih,baju,tempat nak shopping..wei wei..puasa dulu lah wei...


Hari tu terserempak ngan org kaya..Dah berisi badan dia..berisi kerana kuat makan atau Sedang bahgia..hahah..jangan marah org kaya yerk..

Kebetulan jumpa mimie,arm and yus..kitaorg biasa nyer sembang2 pasal kerja and the rest semua pasal gossip..memacam ler..hari ini,esok selagi tak buzy boleh la bersahur atau berbuka puasa bersama ...nanti kalau masing2 dah start buzy tak boleh la ..cuma menanti nak raya jerk..
masing2 kepala dah berlegar2 tuk persiapan raya..huhuu..


Oh cerita kitaorg tidak berakhir disini..nampaknyer ramai juga dah nak tinggalkan tulip..faizal ngan fendi ..seawal lagi dah tinggalkan tulip...semoga diaorg selesa ditempat baru dan juga rumah baru yerk..

Arm plak dah nak wat plan tuk tinggalkan tulip sebelum raya..wah..rumah baru katanyer..dengar2 cerita taufiq dan juga wan juga menyusul tuk tinggalkan tulip..Betul Ker ? hmmm kita tunggu ajer..

Wah kalau semua dah start tinggalkan tulip...aper cerita kitaorg nak citer kat sini..hmmm adakah aku juga akan meninggalkan tempat yang penuh kenangan ini...huhuuu...hurmmmmm Mungkin..

k..lah ..kena Kerja Kuat Raya pun dah Nak dekat...huhuuu ...Mak Louie balik...huhuu...

No comments: