Wednesday, 3 September 2008

Avril Lavigne Konsert..



Tepat jam 4 ptg mimie call aku bagi tau kat aku yang dia dapat tiket tuk ke konsert Avril Lavigne..pada mulanyer aku rasa macam 50/50 jerk ..coz kitaorg tak tau dapat tiket tuk sit yang mana so rasanyer berserah pada takdir ..tapi Alhamdulillah memang dah lama giler aku ngan mimie bercadang tuk gi ker konsert ini..keputusan tuk dapat tiket memang last minute..

Habis jerk kerja ..aku sampai dulu di stadium merdeka..merata2 hotlink bagi penaja mempromosikan barangan mereka..aku tetap setia tunggu si mimie seperti mana aku setia tunggu avril lavigne yang comel tu..tak kira lah ..janji aku dapat masuk dengar dia nyanyi and buat show..

Perasaan makin membara bila tengok macam2 ragam manusia membanjiri stadium..rasanyer mereka pun mempunyai perasaan yang sama ngan aku...aku pergi dapatkan tiket seperti mana yang disuruh oleh mimie...

Bila aku dapat tiket tersebut bertambahlah terperanjatnyer aku bila mana Tiket tersebut adalah tuk sit VIP..terperanjat and bertambah gembiranyer..bila call jerk mimie..dia terus menjerit dalam teksi...best2 so dapat lah tengok AVRIL depan2 mata kitaorg...kalau sit yang jauh pastinyer satu aper pun aku tak dapat tengok coz aku rabun jauh..


Sempat Pose ngan mimie kat Red Carpet..dah tak sabar nak masuk ...

Ujan agak lebat..terpaksa tunggu...

Kitaorg dah ready tuk ambik tempat masing2..

Kejap jerk dah penuh org..

SHow dia memang meletup dan sangat2lah comeiii

Perghhh memang best giler dia nyanyi live..lain kali nak gi lagi..

Aper per pun nak ucapkan jutaan terima kasih kat Mimie coz sudi jemput aku ngan Arm tuk tengok konsert yang melert tu..best giler ...nanti ada lagi jangan lupa jemput kitaorg ok..kitaorg enjoy giler..

1 comment:

Mimie Salawati said...

ko doa-doa la ade concert lagi n dpt tiket vip lagi. leh aku bwk ko lagi. hehehehe. the rest kita jual la. hahahahaha